Anasayfa Haber Samsung Internet 13.0 Çıktı

Samsung Internet 13.0 Çıktı

Samsung Internet 13.0

Samsung Internet 13.0, genel kullanıcı deneyimini iyileştirmenin yanı sıra gizlilik ve güvenliğe önem veriyor.

Samsung tarafından gizlilik ve özellik özelliklerine odaklanmış olan Samsung Internet 13.0 güncellemesi yayınlandı. Gizli mod da sunan uygulama, kullanıcıları meraklı gözlerden koruyacak. Ek olarak, daha iyi kullanıcı deneyimi ve yeni Uzantı Uygulaması Programlama Arayüzü (API) ile geliştiricilerin üçüncü parti tarayıcı uzantıları yaratmasına olanak sağlanacak.

Güvenlik ve gizlilik güncellemeleri ile ilgili olarak Samsung Internet 13.0, bir web sitesi şüpheli görünüyorsa ve bildirimler için izin vermeniz üzere sizi kandırmaya çalışıyorsa bir uyarı mesajı görüntüleyen yeni bir izin isteği kullanıcı arabirimi sunuyor. Gizli mod ise sekmelerinizi kapatır kapatmaz göz atma geçmişinizi de temizlemenizi sağlıyor. Gizli mod sekmelerinde, gizli modun etkinleştirildiğini bilmeniz için adres çubuğunda bir simge görüntülendiğini de belirtelim.

Koyu mod için yüksek kontrast modu, Genişletilebilir Uygulama Çubuğu, durum çubuğunu gizleyebilme, video asistanı ile tam ekran video izlerken ekrana çift tıklama ile beklemeye alma ve sık kullanılanlarınızın başlığını düzenleme ise genel kullanıcı deneyimini geliştirmek üzere yapılan değişikliklerden.

Başta da belirttiğimiz gibi yeni API modülleri ise üçüncü parti geliştiricilerin tarayıcı uzantısı geliştirmesini sağlayacak. Yeni modüller arasında WebRequest, Proxy, Çerezler, Türler, Geçmiş, Uyarılar, Gizlilik, Bildirimler, İzinler, Boşta ve Yönetim yer alıyor.

Mevcut Samsung Internet kullanıcıları yakında yeni tarayıcı güncellemesinin mevcut olduğuna dair bir bildirim alacak. Ek olarak son sürümü Google Play Store ve Galaxy Store üzerinden de edinebilirsiniz.