HyperX ile bellek ortaklığı kuran Acer, Predator Orion 9000 oyun masaüstü bilgisayarında 3600MHz HyperX bellekler kullanacak.
Kingston Technology, Inc.’in oyun bölümü HyperX, yenilenen Predator Orion masaüstü serisi için Acer’ın bellek ortağı seçildi. Şirket, yapılan ortaklık sonrası Predator Orion 9000 modellerini 3600MHz HyperX belleklerle donatacak.
Ortaklığı duyuran HyperX Satış ve Pazarlama Müdürü Larry Gonzales “HyperX, Acer Predator Orion oyun masaüstü bilgisayarlarının bellek ortağı olmaktan heyecan duyuyor, çünkü iki şirket de oyuncular için en iyi ürünleri sunmaya kararlı. HyperX FURY DDR4, yeni masaüstü bilgisayarlarla kesintisiz bir şekilde çalışıyor. Bu işbirliğiyle, her oyuncunun ihtiyaçlarını karşılayacak üstün performansı sunabiliriz.” şeklinde konuştu.
Ayrıca şirket, Intel XMP’ye hazır HyperX FURY DDR4 belleklerin PC’ler için performansı artırdığını ve hız aşırtmayı kolaylaştırdığını belirtiyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Acer Inc., Oyun Ürünleri Pazarlama Direktörü Peter Chang ise “Acer olarak birinci sınıf oyun deneyimleri sağlamaya kendimizi adıyoruz ve oyuncular için yenilikçi ve güçlü bellek çözümleri sunmak için HyperX ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Optimize edilmiş sistemler, oyun meraklılarına oyun oynamak ve savaşlarını canlı yayınlamak için performans avantajları sunuyor.” şeklindeki konuşmasıyla, kurulan ortaklıktan olan memnuniyetini dile getiriyor.