Anasayfa Haber Gears 5: Hivebusters Duyuruldu

Gears 5: Hivebusters Duyuruldu

Gears 5: Hivebusters

Gears 5: Hivebusters ile Scorpio Ekibi’nin intihar görevine dahil olacaksınız.

The Coalition tarafından Gears 5 için ilk geniş çaplı genişleme paketi sunuluyor. Hivebusters adı verilen ilk eklenti oyunun hikaye kısmını genişletecek. 15 Aralık tarihinde ücretli olarak sunulacak olan Gears 5: Hivebusters aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate aboneliğinin bir parçası olacak.

Hivebusters, Kaçış çok oyunculu modu olarak şimdiye kadar Gears 5’in bir parçası olan Hivebuster programının arkasındaki hikayeyi araştırıyor. 3 saatlik hikaye içeriği, Galangi adalarında bir Güruh Kovanı‘nı yok etmek için bir intihar göreviyle uğraşırken Lahni, Keegan ve Mac‘in Scorpio Ekibi’nin peşinden gidecek. Üç oyunculu co-op oynanış, çevrimiçi veya bölünmüş ekranlı oynanış mümkün olacakken ilk kez çok oyunculu Ultimate Abilities kampanyaya bir özellik olarak geliyor. Hızlı yükleme süreleri, hızlı devam ettirme, VRR ve 4K HDR görselleri gibi Xbox Series X|S geliştirmelerinin yanı sıra 16 yeni başarı da bu pakete dahil.

Gears 5: Hivebusters, 15 Aralık itibarıyla PC, Xbox One, Xbox Series X|S ve bulut üzerinden Android için sunulacak. Oyunu Steam ve Microsoft Store üzerinden ön sipariş vermek mümkün.