Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11’in Hızlı Şarj Kapasitesi Belli Oldu

Xiaomi Mi 11’in Hızlı Şarj Kapasitesi Belli Oldu

Yakın zaman içerisinde tanıtılacak olan Xiaomi Mi 11’in hızlı şarj kapasitesi belli oldu.

Bir süredir sızıntı haberlerine konu olan Xiaomi Mi 11 özellikleri ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı. Yayınlanan raporla beraber Mi 11’in merak edilen hızlı şarj kapasitesi de belli oldu.

Aralık ayının sonuna doğru tanıtılacağı tahmin edilen Mi 11’in, son paylaşılan raporlara göre 4.780 mAh boyutundaki bir bataryayla beraber geleceği ifade ediliyor. Bu bataryanın ise 55W hızlı şarj destekli bir güç adaptörüyle de şarj edileceği paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra yine aynı raporda Xiaomi’nin yeni nesil akıllı telefonunun 30W kablosuz şarj desteğine de sahip olacağı belirtiliyor.

Xiaomi Mi 11 Hızlı Şarj Kapasitesi
Xiaomi Mi 11 Hızlı Şarj Kapasitesi

Xiaomi Mi 11 Özellikleri Nasıl Olacak?

Önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 11, 5 nm fabrikasyon süreciyle üretilen Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak. Bunun yanı sıra 8 GB‘lık bir RAM kapasitesiyle beraber gelecek telefonun, 48 MP’lik bir ultra geniş açılı kameraya da sahip olacağı iddia ediliyor.

Kamera kısmında da iddialı özelliklere ev sahipliği yapacak olan modelin, ayrıca SDR’den HDR’ye kodekler ile destekleneceği de söyleniyor. Bununla birlikte Mi 11’in hareketi azaltmak için MEMC teknolojisini de bünyesinde barındırabileceği de belirtilenler arasında.