Anasayfa Haber Yeni Call of Duty Warzone Haritası Ortaya Çıktı

Yeni Call of Duty Warzone Haritası Ortaya Çıktı

Yeni Call of Duty Warzon haritası

Call of Duty Warzone’a gelecek olan yeni harita, paylaşılan tanıtım videosu ile beraber ortaya çıktı.

Treyarch’ın Call of Duty Black Ops Cold War ve Warzone için yayınlamış olduğu fragman ile birlikte yeni Call of Duty Warzone haritası da gözler önüne serildi.

Yayınlanan tanıtım videosunda ise CoD: Black Ops Cold War’un ilk sezonunun 16 Aralık 2020 tarihinde başlayacağı belirtiliyor. Bununla birlikte Warzone’a dahil olacak olan Black Ops Cold War’un, aynı zamanda yeni bir haritayı da beraberinde getirmesi bekleniyor.

16 Aralık günü CoD: Warzone için yayınlanacak olan güncelleme merakla beklenirken, Treyarch ise kısa bir süre önce Black Ops Cold War’un ilk sezonu için resmi bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan tanıtım videosundaysa oyuna KGB operatörü Vikhor Stitch Kuzmin‘in de dahil olacağı ifade ediliyor. Bununla beraber yayınlanan tanıtım videosu ise orijinal oyunda Stitch’i sorguladığımız Rebirth adlı ada da geçiyor. Bu adanın ise oyuna dahil edilecek olan yeni Warzone haritası olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni Call of Duty Warzone haritası

Şimdilik Rebirth Adası’nın oyuna nasıl dahil olacağı hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, yapımcı firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre bu haritanın Warzone’a yeni bir içerikle beraber dahil edileceği tahmin ediliyor.

Kısa bir süre önce yayınlanan bu tanıtım videosunun haricinde, şimdilik Black Ops Cold War’un ilk sezonunun detaylarının açıklamadığını da belirtelim. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Black Ops Cold War için yayınlanan tanıtım videosu ile başa başa bırakalım.

Call of Duty Black Ops Cold War 1. Sezon Fragmanı