Anasayfa Haber Snapdragon 865 İşlemcili Oppo Reno5 Pro Plus İçin Tarih Verildi

Snapdragon 865 İşlemcili Oppo Reno5 Pro Plus İçin Tarih Verildi

Oppo Reno5 Pro Plus

Oppo, bir süredir sızıntılara konu olan Snapdragon 865 işlemcili Oppo Reno5 Pro Plus modeli için merak edilen tarihi açıkladı.

Oppo, 10 Aralık günü düzenlemiş olduğu lansmanda Oppo Reno5 ve Oppo Reno5 Pro modellerini tanıttı. Oppo, ayrıca bu lansmanda Snapdragon 865 işlemcili Oppo Reno5 Pro Plus modeli için de tarih verdi.

Oppo tarafından yayınlanan kısa tanıtım videosuyla beraber resmiyet kazanan modelin ise 24 Aralık 2020 tarihinde lanse edileceği ifade edildi. Serinin tepe modeli olarak lanse edilecek olan telefonun tasarımı ise Oppo tarafından gösterildi.

Tasarım açısından serinin Pro modeline benzerlik gösteren telefonun, kavisli bir tasarımla beraber geleceğini gözlemlemekteyiz. Bunun dışında, serinin diğer modellerinde olduğu gibi bu modelinde dörtlü arka kamera kurulumunu da sahip olacağı ifade ediliyor. Bunun yanı sıra ince çerçevelere de ev sahipliği yapan modelin arka tarafındaysa “Reno Glow” ibaresi ön plana çıkıyor.

Oppo Reno5 Pro Plus Özellikleri Nasıl Olacak?

Reno5 Pro Plus özellikleri ile ilgili şimdilik detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak, 24 Aralık günü lanse edilecek olan modelin 6.55 inç boyutundaki FHD+ çözünürlük sunan kavisli AMOLED ekranın üzerine kurulması bekleniyor.

Bunun haricinde Snapdragon 865 işlemcisinden de güç alacağı ifade edilen telefonunsa, 50 MP Sony IMX7xx ana kamera sensörüne de sahip olacağı belirtiliyor. 50 MP’lik bu ana kameraysa 16 MP ultra geniş açı, 13 MP telefoto ve 2 MP derinlik kameralarının eşlik edeceği de paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.