Anasayfa Haber Yeni Mass Effect Oyunu İçin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yeni Mass Effect Oyunu İçin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yeni Mass Effect oyunu

Electronic Arts ve BioWare, The Game Awards 2020 ödül töreninde yeni Mass Effect oyunu için ilk resmi tanıtım videosunu yayınladı.

Kasım 2020’de yayınlanan raporlarla beraber bir süredir geliştirildiği ortaya çıkan yeni Mass Effect oyunu için bugün beklenen resmi açıklama sonunda geldi. The Game Awards 2020 etkinliği sırasında, Bioware ve EA serinin bir sonraki oyununu resmi olarak doğruladı. Aynı zamanda geliştirici firma etkinlik sırasında serinin yeni oyunu için de ilk tanıtım videosunu yayınlandı.

Yayınlanan tanıtım videosu haricinde şimdilik oyun hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak BioWare, bahsi geçen oyunun henüz yeni geliştirilmeye başlandığına da özellikle dikkat çekiyor. Bu da yeni oyun için biraz daha bekleyeceğimiz anlamına geliyor.

Bunun yanı sıra yapımcı firma tarafınca paylaşılan bilgiler doğrultusunda, serinin yeni oyununun Frostbite oyun motoruyla beraber geleceği de ifade ediliyor. Bu bakımdan özellikle grafiksel anlamda oldukça büyük yeniliklere ev sahipliği yapacağı söylenen oyunun, ayrıca yeni nesil platformlara da geleceği yapımcı firma tarafınca belirtiliyor.

Son olarak ise hemen aşağıdan yayınlanan kısa tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.