Anasayfa Haber Among Us, Yeni Yıla Yeni Harita Güncellemesi ile Başlıyor

Among Us, Yeni Yıla Yeni Harita Güncellemesi ile Başlıyor

Among Us Airship Harita

Yeni Among Us haritası “Airship”, önümüzdeki yılın başlarında oyunseverlerin huzuruna sunulacak.

Oyunun geliştiricisi InnerSloth tarafından, daha önce söz verilen yeni Among Us haritası “Airship” duyuruldu. Harita, oyuncuların tamamlaması gereken yeni görevlerle birlikte gelecek.

Yeni haritada göze çarpan önemli detaylardan biri de haritaya merdivenlerin eklenmesi. Buna göre artık oyuncular merdivenlerin avantajlarını da kullanmaya çalışacaklar. Ayrıca, oyuncuların oyuna nereden başlayacağına karar verme seçeneği de yeni güncelleme ile beraber kullanıma sunulacak.

InnerSloth, Among Us’ın bir anda bu kadar popüler olması nedeniyle bazı planlarından vazgeçerek tamamen oyunu geliştirmeye yönelmiş gibi duruyor. Geliştirici firmanın planları arasında bir devam oyunu yapmak da vardı ancak oyuncuların mevcut oyuna olan ilgisi, bu planların rafa kalkmasıyla sonuçlandı.

Bunun üzerine geliştirici ekip, oyuna yeni şeyler eklemeyi kendilerine görev belirledi ve “Airship” haritası bu yeniliklerin ilki olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca geliştiriciler, oyuna yeni haritaların haricinde farklı oynanış yeniliklerini de sunmayı planlıyor. Bunların başında kullanıcılar için kalıcı hesaplar ve oyuncu sayısının artırılması geliyor.

Son olarak, oyunun kullanıcılar tarafından çokça tercih edilmesinin ve oyunun hızlı bir şekilde popüler olmasının neticesinde bu gibi yeniliklerin devamının gelmesini beklediğimizi belirtelim.