Anasayfa Haber Galaxy S21 Serisinin Depolama Seçenekleri Ortaya Çıktı

Galaxy S21 Serisinin Depolama Seçenekleri Ortaya Çıktı

Galaxy S21 Depolama Seçenekleri

Ocak ayında tanıtılması beklenen Galaxy S21 serisinin depolama seçenekleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy S21 depolama seçenekleri bugün yapılan sızıntıyla beraber ortaya çıktı. Paylaşılan bu raporla beraber aynı zamanda S21 serisinin neredeyse tüm özellikleri de detaylandırılmış oldu.

Samsung’a yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre, serinin yeni modelleri 14 Ocak 2020 tarihinde düzenlenecek olan Unpacked 2021 etkinliğinde lanse edilecek. Bu etkinlikte ise S21, S21+ ve S21 Ultra modelleri tanıtılacak.

Son paylaşılan bilgilere göreyse, serinin standart modeli 128 ve 256 GB dahili hafıza seçenekleriyle beraber gelecek. Bu modelinse renk seçenekleri gri, beyaz, pembe ve mor şeklinde olacak.

Samsung Galaxy S21 depolama seçenekleri
Samsung Galaxy S21 depolama seçenekleri

Serinin bir diğer modeli olacak olan S21+ (S21 Plus) ise tıpkı standart modelde olduğu gibi 128 ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğine ev sahipliği yapacak. Söz konusu Plus modelse gümüş, siyah ve mor olmak üzere üç farklı seçeneğiyle beraber satışa sunulacak.

Galaxy S21 Ultra ise gümüş ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Serinin tepe modeli 128, 256 ve 512 GB depolama seçeneklerine ev sahipliği yapacak.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Sahip olduğu özelliklere Galaxy S serisi için birçok ilke ev sahipliği yapacak olan bu model ayrıca, Note serisine özgü olan S-Pen desteğine de sahip olacak. S21 Ultra’da yer alacağı ifade edilen bu S-Pen ise cihaza yerleşik olarak gelmeyecek. Bunun yerine söz konusu S-Pen özel olarak tasarlanmış bir kılıfla beraber S21 Ultra kullanıcılarına sunulacak.