Anasayfa Haber YouTube ve Diğer Google Servisleri Çöktü

YouTube ve Diğer Google Servisleri Çöktü

Google servisleri çöktü

Google servisleri henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü. YouTube ve Gmail gibi Google servislerinde erişim sıkıntısı yaşanıyor.

YouTube, Gmail ve Google Meets gibi Google servisleri henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü.

Google tarafından konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, sosyal medya üzerinden birçok kullanıcının Google servislerine erişmekte zorluk çektiğini görmekteyiz.

Bunun yanı sıra Google’ın bir diğer servisi olan Gmail’e de girmeye çalıştığımızda bizleri bir hata sayfası karşılıyor. Bu kısımdaysa servise erişim sağlamaya çalışan kullanıcılar ise “Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı. Bu durumun yarattığı rahatsızlık için özür diler ve birkaç dakika içinde yeniden denemenizi öneririz. Hizmetin geçerli durumunu görmek için G Suite Durum Kontrol Paneli’e göz atabilirsiniz.” uyarısıyla karşılaşıyorlar.

Google servisleri çöktü

Aynı zamanda bu erişim sorunun sadece ülkemizle de sınırlı olmadığını ve dünya genelindeki kullanıcıların da benzer hatalar ile karşı karşıya kaldıklarını belirtmekte yarar var.

Güncelleme: Google, servislerindeki problemle ilgili açıklama yayınladı;

16:31
Gmail ile ilgili bir sorun hakkındaki raporları inceliyoruz. Kısa süre içinde daha fazla bilgi sunacağız. Etkilenen kullanıcılar Gmail hizmetine erişebilir ancak hata mesajları, yüksek oranda gecikme ve/veya beklenmeyen davranışlarla karşılaşır.
16:43
Gmail hizmeti bazı kullanıcılar için geri yüklendi ve kısa süre içinde bu sorunun tüm kullanıcılar için çözülmesini bekliyoruz. Lütfen belirtilen sürenin tahmini olduğunu ve değişebileceğini unutmayın. Etkilenen kullanıcılar Gmail hizmetine erişebilir ancak hata mesajları, yüksek oranda gecikme ve/veya beklenmeyen davranışlarla karşılaşır.
16:56
Gmail ile ilgili sorun giderildi. Bu durumdan dolayı özür diler, anlayışınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen Google için sistem güvenilirliğinin ilk sırada olduğunu unutmayın. Sistemlerimizi daha iyi hale getirmek için sürekli geliştirmeler yapmaya devam ediyoruz.