Anasayfa Haber Age of Empires II: Definitive Edition Lords of the West Duyuruldu

Age of Empires II: Definitive Edition Lords of the West Duyuruldu

Age of Empires II: Definitive Edition Lords of the West

Age of Empires II: Definitive Edition Lords of the West oyuna 3 yeni sefer ve 2 yeni medeniyet ekliyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Age of Empires 2: Definitive Edition için hikayenin sonu gelmemiş durumda. Microsoft ve Forgotten Empires, klasik gerçek zamanlı strateji oyunu için Lords of the West adıyla tam bir genişleme paketi sunulacağını duyurdu.

Genişleme paketi ile oyuna iki medeniyet dahil oluyor. Bunlar ise Burgonyalılar ve Sicilyalılar. Burgonyalılar ve Sicilyalılar, oyunda bulunan medeniyetlerin geri kalanı gibi benzersiz bonuslar, birimler ve teknolojilerden kendi paylarına sahip olan yeni gruplar.

Örneğin, Burgonyalılar tüm yiyeceklerini 2:1 oranında altına dönüştürmek için üzüm bağlarını araştırabiliyor ve Flaman Devrimi teknolojisi tüm köylüleri benzersiz bir ağır piyade birimi olan Flaman Milislerine dönüştürebiliyor. Genişlemenin Batı medeniyetleri temasına sadık kalarak Edward Longshanks, The Grand Dukes of the West ve The Hautevilles en son tamamen sesli tek oyunculu seferler olarak geliyor. Ayrıca, elde edebileceğiniz 16 yeni başarı da gelecekler arasında.

Age of Empires 2: Definitive Edition Lords of the West genişleme paketi 26 Ocak tarihinde 10 dolar fiyat etiketi ile çıkış yapacak. Oyun için Microsoft Store ve Steam üzerinden ön sipariş verebilirsiniz.