Anasayfa Haber EA Play, Xbox Game Pass PC İçin Gecikecek

EA Play, Xbox Game Pass PC İçin Gecikecek

EA Play Xbox Game Pass PC

EA Play ile PC için Xbox Game Pass entegrasyonu 2021 yılına ertelendi.

Microsoft, Eylül ayında Xbox Game Pass kütüphanesine EA Play oyunlarının da ekleneceğini duyurmuştu. Bildiğiniz üzere EA Play de Electronic Arts tarafından oluşturulmuş ve Microsoft’unkine benzer bir abonelik servisi. Bu büyük kütüphaneye Game Pass Ultimate ile hiçbir ekstra ücret ödemeden sahip olunacağı da açıklamalar arasındaydı.

Servis, 10 Kasım tarihinde Xbox oyun konsolu sahiplerine sunulurken, 15 Aralık ise PC oyuncuları için belirlenmişti. Öte yandan tabiri caizse bir son dakika golü geldi. Microsoft kötü bir haber vererek EA Play entegrasyonunun PC için 2021 yılına ertelendiğini ve net bir tarih olmadığını paylaştı. Bu ertelemenin detayları hakkında ise herhangi bir verilmiş değil.

Gönderi, entegrasyonun gerçekleştirilmesiyle ilgili herhangi bir teknik zorluktan bahsetmiyor. Bu da büyük ihtimalle çözülmesi gereken bir tür lisanslama sorunu olabileceğini akıllara getiriyor. EA Play ve PC için Xbox Game Pass arasındaki bağlantı hakkında daha fazla detayı bakalım ne zaman öğrenebileceğiz?