Anasayfa Haber Hades, PC ve Switch Sürümleri Arasında Çapraz Kayıt Desteği Sunuyor

Hades, PC ve Switch Sürümleri Arasında Çapraz Kayıt Desteği Sunuyor

Hades Çapraz Kayıt

Hades oyununa çapraz kayıt desteği sayesinde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Supergiant Games ödüllü oyunu Hades için çapraz platform kayıt desteğini duyurdu. Yani hem PC hem de Nintendo Switch sahibi olan oyuncular, iki platform arasında kayıt dosyalarını aktarabilecek ve oyuna kaldıkları yerden devam edebilecekler. Oyunun Steam ve Epic Games Store sürümlerinin bu desteğe sahip olduğunu da not olarak düşelim.

Supergiant Games, Hades oyuncularını muhtemel yanlışlıkla üzerine yazma durumlarını önlemek için PC ve Switch sürümleri arasında ayrı kaydetme yuvaları kullanmalarını öneriyor. Oyuncular artık ana menüde bir Çapraz Kaydet seçeneği bulacaklar ve bu sayede Steam veya Epic Games hesaplarında Hades’in bir kopyasına sahip olacaklar.

Bu seçenek etkinleştirildiğinde, Switch sürümünün kaydı, oyundan çıkıldığında buluta yüklenecek ve belirlenen PC sürümünün bunlara erişmesine izin verilecek. PC sürümlerinin kaydetme dosyaları, başlatıcıları aracılığıyla varsayılan olarak bulutla senkronize edilecek, bu nedenle bunu etkinleştirmek için ayrı bir oyun içi seçenek bulunmayacak.

Hades şu anda yalnızca PC ve Switch platformlarında mevcut. Öte yandan, yakında daha fazla konsol lansmanının da geleceği müjdeleniyor. Büyük ihtimalle bu sürümler arasında da çapraz kaydetme desteği yer alacak.