Anasayfa Haber Discord Android Uygulaması Ekran Paylaşım Özelliği Kazandı

Discord Android Uygulaması Ekran Paylaşım Özelliği Kazandı

Discord Android Uygulaması Ekran Paylaşım Özelliği Kazandı

Discord’un sevilen ekran paylaşım özelliği Android mobil uygulamasına geldi. Ayrıca bu desteğin iOS platformu için Ocak ayı içinde gelmesi muhtemel.

Başta oyuncular olmak üzere çok geniş bir kitleye hitap eden Discord‘un en popüler özelliklerinden biri de şüphesiz ekran paylaşım aracı. Twitch veya YouTube tarzı değil, ancak oyun ekranını arkadaşlarla paylaşmak veya bir grup video oturumu düzenlemek için oldukça kullanışlı.

Bu zamana kadar ekran paylaşma özelliği masaüstü uygulamasına özeldi. Ancak Discord kullanıcıları, artık Android cihazlarda uygulamanın ekran paylaşma özelliğini kullanabilecek. Bu özellik herkes için olmasa da bazı kullanıcılar için oldukça değerli olabilir.

Hareket halindeyken ortak çalışma ortamı isteyebilirsiniz. Öte yandan bir mobil oyunu veya uygulamayı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu yeni işlev bazı durumlarda oldukça faydalı olabilir. Peki ya iOS kullanıcıları ne yapacak?

Discord iOS Uygulaması için Ekran Paylaşımı

iOS kullanıcıları da bu özelliği kullanabilecek ancak biraz beklemeleri gerekiyor. Bu bağlamda Ocak ayı içerisinde Discord iOS uygulamasının güncellenmesi bekleniyor.