Anasayfa Haber Instagram Android Uygulaması Çökme Sorunuyla Başbaşa

Instagram Android Uygulaması Çökme Sorunuyla Başbaşa

İnstagram Android uygulaması çökme

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Instagram’ın Android uygulaması kendi kendine kapanıyor ve hata veriyor.

Instagram Android uygulaması çökme sorunu ile gündemde. Android kullanıcılarının aktarmış olduğu bilgilere göre, kullanıcıların uygulamaya giriş yaptıktan sonra uygulamanın kendi kendine kapandığı ve “Yanıt Vermiyor” hatası verdiği ifade ediyor.

Bunun yanı sıra bu sorunun sadece Android kullanıcılarını kapsadığını da belirtelim. Uygulamanın iOS sürümünü ise sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Aynı zamanda bu sorunun ağırlıklı olarak Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya‘nın bazı bölgelerindeki kullanıcıları da etkilediğini gözlemlemekteyiz. Şimdilik, yaşanan bu sorun ile ilgili Instagram cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Instagram Android çökme
Xiaomi Redmi Note 9 Pro – Instagram Android Çökme Sorunu

Ancak, Technopat Sosyal üzerinde de Instagram’ın çökme sorunuyla ilgili bazı başlıkların da açıldığını da belirtelim. Bu kısımdaysa, kullanıcıların uygulamaya giriş yaptıktan kısa bir süre sonra uygulamanın kapanıp “Yanıt Vermiyor” ile karşı karşıya kaldıklarına şahit olmaktayız.

Bununla beraber Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanan bazı kullanıcıların ise Instagram’da gezinirken uygulamanın birden kapandığından şikayetçi olduğunu da görmekteyiz.

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi şimdilik bu sorunun neden dolayı kaynaklandığı bilinmiyor. Ancak Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’daki bazı Android kullanıcılarının bu sorunu yaşadığını yeniden belirtelim.