Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 Serisinin Fiyatları Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 Serisinin Fiyatları Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 fiyatları

Güvenilir kaynaklar tarafından servis edilen bilgilerle Galaxy S21 serisinin Avrupa fiyatları sızdırıldı.

Samsung Galaxy S21 serisi ile ilgili sızıntılar yapılmaya devam ediliyor. Bugün ise yapılan sızıntılarla birlikte Samsung Galaxy S21 fiyatları ortaya çıktı.

GalaxyClub tarafından servis edilen bilgilere göre, standart Galaxy S21 modelinin 879 Euro’luk fiyat etiketiyle satışa sunulacağını görmekteyiz. Bu kısımda ufak bir karşılaştırma yapacak olursak, Standart S21 modelinin geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan S20’den tamı tamına 100 Euro daha ucuz olacağını gözlemlemekteyiz. Bu da Samsung’un yeni Galaxy S serisiyle beraber fiyat politikasında önemli değişikliklere gidebileceği anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S21

Sızdırılan diğer fiyatlara göreyse, serinin ortanca modeli olarak lanse edilecek olan S21 Plus’ın 1.079 Euro’luk fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtiliyor. Bunun haricinde gelişmiş kamera özellikleriyle ön plana çıkacak olan Galaxy S21 Ultra modelinse 1.339 Euro’dan satışa sunulacağı da ifade ediliyor. Bu modelinse geçtiğimiz yıl satışa sunulan S20 Ultra’dan 50 Euro daha ucuz olacağı da paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S21 Fiyatları

Şimdilik, sızdırılan fiyatlarla ilgili Samsung cephesinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak, şirkete yakın kaynaklar sızdırılan bu fiyatların büyük oranda doğru olduğuna da özellikle dikkat çekiyorlar.

  • Samsung Galaxy S21 – 879 Euro
  • Samsung Galaxy S21+ – 1.079 Euro
  • Samsung Galaxy S21 Ultra – 1.339 Euro

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 Çıkış Tarihi

Samsung tarafından Galaxy S21 çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat, son paylaşılan raporlara göre Galaxy S serisinin yeni üyelerinin 14 Ocak günü düzenleneceği tahmin edilen Unpacked 2021 etkinliğinde resmi olarak lanse edilmesi bekleniyor.