Anasayfa Haber Oppo Reno5 Pro Plus Kamera Özellikleri Doğrulandı

Oppo Reno5 Pro Plus Kamera Özellikleri Doğrulandı

Oppo Reno5 Pro Plus kamera özellikleri

24 Aralık günü resmi olarak tanıtılacak olan Oppo Reno5 Pro Plus’ın kamera özellikleri doğrulandı.

Oppo, bu ayın başında bildiğiniz üzere Oppo Reno5 ve Oppo Reno5 Pro modellerini duyurdu. Ayrıca bu etkinlikte Reno5 Pro Plus modelinin de varlığını doğrulayan firma, bu modeli ise 24 Aralık günü tanıtacağını belirtti. Serinin yeni telefonu kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugün ise Oppo Reno5 Pro Plus kamera özellikleri firma tarafından açıklandı.

Oppo tarafından yapılan açıklamaya göre serinin yeni telefonunun 50 MP Sony IMX766 sensörüyle beraber geleceği resmen doğrulandı. Bu kısımda aynı zamanda cihazın 50 MP ana, 16 MP ultra geniş açı, 13 MP telefoto ve 2 MP derinlik sensörüne de sahip olacağı netlik kazandı.

Oppo Reno5 Pro Plus kamera özellikleri
Oppo Reno5 Pro Plus kamera özellikleri

Oppo Reno 5 Pro Plus Özellikleri

Reno5 Pro Plus özellikleri ile ilgili şimdilik detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak, 24 Aralık günü lanse edilecek olan modelin 6.55 inç boyutundaki FHD+ çözünürlük sunan kavisli AMOLED ekranın üzerine kurulması bekleniyor.

Bununla beraber Snapdragon 865 işlemcisinden de güç alacağı belirtilen telefonun, 8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleriyle birlikte geleceği de ifade ediliyor. Bunun dışında Android 11 tabanlı ColorOS 11 arayüzüyle beraber kutudan çıkacak olan telefonun, 65W hızlı şarj destekli 4.500 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği konuşuluyor.