Anasayfa Haber Realme Race Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Realme Race Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Realme Race

Snapdragon 888 işlemcili Realme Race’in tasarımı ve özellikleri yeniden sızdırıldı.

Hatırlarsanız, Realme geçtiğimiz günlerde Realme Race modelinin Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağını doğrulamıştı. Serinin yeni üyesi kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugün ise Realme Race özellikleri ve tasarımı ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı.

Yayınlanan rapora göre serinin Realme’nin yeni nesil telefonunun Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağını, 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza seçeneğiyle beraber geleceğini görmekteyiz. Şimdilik, Race kod adlı cihazın tam olarak ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak, son paylaşılan raporlara göre Race kod adlı cihazın 2021’in ilk çeyreğinde piyasaya sunulması bekleniyor.

Realme Race özellikleri ve tasarımı

Tasarım bakımından da Realme 7 Pro modeliyle benzerlik göstereceği ifade edilen telefonun, kutudan ise Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 arayüzüyle beraber çıkacağı da belirtiliyor.

RMX2022 model numarasıyla listelenen telefonun arka tarafında ise 64 MP çözünürlüklü bir ana kameraya da yer verilmesi bekleniyor. Bunun haricinde Weibo üzerinde paylaşılan görselle beraber cihazın dörtlü arka kamera kurulumuna da sahip olacağı da gözler önüne seriliyor.