Anasayfa Haber Realme Watch S Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Realme Watch S Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Realme Watch S Pro fiyatı ve özellikleri

Realme, bugün düzenlemiş olduğu lansmanla beraber Realme Watch S Pro akıllı saat modelini duyurdu.

Realme Watch S Pro resmi olarak tanıtıldı. Peki, Realme’nin yeni nesil akıllı saat modeli fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor? İşte Realme Watch S Pro fiyatı ve özellikleri!

Realme Watch S Pro Özellikleri

Realme Watch S Pro, 454x 454 piksel çözünürlük sunan 1.39 inç boyutundaki AMOLED ekranın üzerine kuruluyor. 100’den fazla saat arayüzünü de destekleyen yeni nesil akıllı saat, ayrıca Her Zaman Açık Ekran (Always on Display) desteğine de ev sahipliği yapıyor.

Realme Watch S Pro

Bunun haricinde SUS316L paslanmaz çelikten üretilen bir kasaya da sahip olan yeni nesil akıllı saat, gerekli olan gücü ise ARM Cortex-M4 işlemcisinden alıyor. Toplamda 63.5 gram ağırlığında olan akıllı saat, aynı zamanda 420 mAh boyutundaki bir bataryayla da besleniyor. 420 mAh’lik bu batarya ise kullanıcılara tek bir şarjla 14 güne kadar pil ömrü vadediyor.

Tüm bunların haricinde kandaki oksijenin ölçülmesini sağlayan SpO2 sensörüne de sahip olan Watch S Pro, ayrıca kalp atış hızı monitörünü de bünyesinde barındırıyor. 5 ATM‘ye kadar suya dayanıklı olduğu ifade edilen akıllı saatin, 15 farklı spor modunu da desteklediği belirtiliyor.

Realme Watch S Pro

Realme Watch S Pro Fiyatı

Çift uydu destekli GPS sensörüne de sahip olan Realme Watch S Pro fiyatıyla da dikkat çekiyor. Bu kısımdaysa ilk olarak Hindistan pazarına özel olacağı söylenen akıllı saatin 135 dolardan satışa sunulacağı da ifade ediliyor. Bunun yanı sıra yeni nesil akıllı saatin global pazara ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.