Anasayfa Haber Zoom, E-Posta Servisi ve Takvim Uygulaması Sunabilir

Zoom, E-Posta Servisi ve Takvim Uygulaması Sunabilir

Zoom E-Posta

Zoom, daha fazlasını sunan rakip video konferans uygulamaları ile yarışabilmek için e-posta ve takvim servisleri üzerinde çalışıyor olabilir.

Covid-19 salgını sırasında kullanıcı sayısı katbekat artan video konferans platformu Zoom işlerini daha da büyütmek istiyor gibi gözüküyor. Şirketin şimdi de görüntülü sohbet dışında e-posta ve takvim servisleri için kolları sıvadığı söyleniyor.

Zoom tarafından halihazırda e-posta ürünü için çalışmalara başlandığı ve web tabanlı servisin testlerine gelecek yılın başlarında başlanacağı iddia ediliyor. Takvim uygulaması içinse geliştirme aşamasına geçilip geçilmediği şimdilik bilinmiyor. Tabii ki bu her iki servisin de pandemi koşulları nedeniyle uzaktan çalışanların oldukça işine yarayacak yeni araçlar olacağı kesin.

Zoom’un başlıca rakiplerinin çoğu, daha geniş kurumsal uygulama paketlerine sahip. Bunlardan en büyük ikisi ise Office 365 platformuyla Microsoft ve rakip Workspace paketiyle Google. Bu platformların her ikisi de takvim, e-posta ve video konferans ürünleri sunuyor Zoom da rakipleriyle yarışabilmek için tekliflerini tamamlamak isteyecektir.

Zoom’un geçtiğimiz günlerde Apple M1 Mac’ler için resmi destek sunduğunu da hatırlatalım.