Anasayfa Haber Cyberpunk 2077, Nintendo Switch’te Stadia ile Oynanabiliyor

Cyberpunk 2077, Nintendo Switch’te Stadia ile Oynanabiliyor

Cyberpunk 2077 Nintendo Switch

Cyberpunk 2077, Nintendo Switch’e yüklenen Android emülatörü sayesinde Stadia üzerinden oynanabiliyor.

Son zamanların en dikkat çeken yapımlarından biri olan Cyberpunk 2077, bildiğiniz üzere PS4 ve Xbox One konsolları üzerinde ciddi hatalarla gündeme gelmişti. Hatta, bu hatalar yüzünden Sony ve Microsoft oyunculara geri ödeme yapacağını da duyurmuştu. Özellikle eski nesil konsollarda ciddi sorunlarla baş başa kalan Cyberpunk 2077 Nintendo Switch konsolunda çalıştırıldı.

Nintendrew adlı YouTuber tarafınca yayınlanan videoyla beraber son zamanların en tartışılan oyununun Nintendo Switch’te sorunsuz bir şekilde çalıştığını gözlemlemekteyiz.

Bu kısımdaysa Youtuber’ın söz konusu oyunu, “Switchroot” adı verilen ekip tarafından geliştirilen LineageOS 15.1 ROM’u ile oynadığını da görmekteyiz. Android ROM’u sayesinde Nintendo Switch’e Android işletim sistemini yükleyen YouTuber ise Google Play Store üzerinden Google Stadia uygulamasını indirmeyi başarıyor.

Böylece Switch’ten Stadia uygulamasını çalıştırmayı başaran YouTuber ise bu sayede Cyberpunk 2077’yi oynadığını da ifade ediyor.

Aynı zamanda oyunu Joy-Cons ve Pro Controller ile oynayabildiğini de belirten YouTuber, ayrıca oyunu 1080p çözünürlüğünde oynadığına da özellikle dikkat çekiyor. Bahsi geçen videoyu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.