Anasayfa Video ASUS ROG Maximus XII Extreme Anakart Kutusundan Çıkıyor

ASUS ROG Maximus XII Extreme Anakart Kutusundan Çıkıyor

Bir anakart ne kadar abartı özelliklere ve kutu içeriğine sahip olabilir? Bu sorunun yanıtı niteliğindeki ASUS ROG Maximus XII Extreme, firmanın geleneği bozmadan tankını, topunu, ağır sanayi hamlesini kutuladığı bir anakart olarak karşımızda.

Maximus serisi anakartlar hız aşırtma yapmak isteyenlerin tepe noktadaki seçimleri arasında. Multimetre ile güç noktalarından ölçüm yapma imkanı sunuyor. PCB katman, kalınlık, ağırlık ve bileşen sayısı olarak da en üst seviye model şu anda Maximus XII Extreme.

Kutu içeriğini masaya dizerken dahi bitmek bilmeyen bir süreç var. Bunların her biri, her sistemde şart değil ancak piyasada arayıp da bulamayacağınız bazı detay ürünleri elinizin altında bulmak çok güzel. Kutu içeriğinin en iyi parçalarından birisi Thunderbolt 3 Extension kartı.

Hız aşırtmanın ötesinde profesyonel kullanıcıların sistem bağlantılarını zenginleştirmesini, TB cihazlarını bağlamasını ve yüksek hızlı aktarım yapabilmesini sağlıyor. Ayrıca fan çoklayıcı ve M.2 SSD’ler için özel bir soğutuculu adaptör de görüyoruz. Bu anakart Z490 yonga setine sahip, LGA1200 soket, bu bağlamda yeni 11. Nesil Intel işlemcileri de desteklemesini bekliyoruz. Elimizde uygun bir işlemci olduğunda hız aşırtma denemesi, testi ve işlemci incelemesi yapma imkanımız olacak.