Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 İçin İlk Ücretsiz DLC Duyuruldu

Cyberpunk 2077 İçin İlk Ücretsiz DLC Duyuruldu

Cyberpunk 2077 için ilk ücretsiz DLC

Cyberpunk 2077’nin merak edilen ilk ücretsiz DLC’si için tarih verildi.

Cyberpunk 2077 için ilk ücretsiz DLC duyuruldu. CD Projekt RED tarafınca yapılan duyuruya göre, oyunun ilk ücretsiz indirilebilir içeriğinin 2021 yılının başlarında yayınlanacağı ifade edildi.

Bildiğiniz üzere yapımcı firma geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu duyuruyla beraber Cyberpunk 2077 için tıpkı The Witcher 3’te olduğu gibi ücretsiz indirilebilir içerikler sunacağını müjdelemişti.

CD Projekt RED’in bu açıklaması birçok oyuncuyu heyecanlandırırken, bugün ise oyunun resmi web sitesi üzerinden ilk ücretsiz DLC’nin ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Bu kısımdaysa yapımcı firma söz konusu DLC’nin 2021’in başlarında yayınlanacağını duyurdu.

Cyberpunk 2077 DLC

Şimdilik, ücretsiz içeriğin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Ancak yapımcı firmaya yakın kaynaklar söz konusu ücretsiz içeriğin Şubat 2021‘de yayınlanacağını tahmin ediyorlar.

Bunun yanı sıra CD Projekt RED yayınlanacak olan ücretsiz DLC’nin içeriği hakkında da herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı. Bu kısımdaysa paylaşılan bilgilere göre, bu ücretsiz içeriğin tıpkı The Witcher 3’teki DLC’lerde olduğu gibi yeni görevler, silahlar ve kostümlerle beraber geleceği tahmin ediliyor.