Anasayfa Haber GTA 4 PlayStation 5 Versiyonu Yanlışlıkla Listelendi

GTA 4 PlayStation 5 Versiyonu Yanlışlıkla Listelendi

GTA 4 PlayStation 5

Paylaşılan son bilgilere göre, GTA 4 The Complete Edition sürümünün yakında PlayStation 5 için duyurulacağı iddia ediliyor.

Bildiğiniz üzere daha önceden de Amazon üzerinden birçok oyun yanlışlıkla listelendikten kısa bir süre sonra duyurulmuştu. Şimdi de GTA 4’ün PlayStation 5 versiyonu Amazon üzerinde yanlışlıkla listelendi. Yaşanan bu gelişmenin ardından yayınlanan raporlara göre GTA 4, PlayStation 5 sürümü ile yeniden oyuncuların karşısına çıkabilir.

Şimdilik yapılan listelenmeyle ilgili Rockstar Games cephesinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak, Amazon üzerinden paylaşılan bilgilere bakacak olursak GTA 4’ün The Complete Edition isimli özel sürümünün PlayStation 5 ile tam uyumlu hale getirildiğini görmekteyiz.

GTA 4 PlayStation 5

Bu kısımdaysa yine Amazon üzerinden paylaşılan bilgilerde GTA IV The Complete Edition PS5 sürümünün 4K çözünürlük desteğinin haricinde, dokunsal geri bildirim gibi yeni nesil özelliklere de sahip olacağı ifade ediliyor. Bu da 2008 yılında piyasaya sunulan oyunun yeni nesle uyarlanacağı anlamı geliyor.

Bildiğiniz gibi Rockstar Games, PS5 lansmanı sırasında GTA 5’in PlayStaion 5 özel sürümünü duyurmuştu. Bu sürümle beraber oyunu yeni nesil konsollara uyarlayacağını da müjdeleyen yapımcı firma, aynı zamanda oyunun PS5 sürümüyle birlikte bazı iyileştirmelere de gideceğini belirtmişti. Şimdi de benzer bir hamlenin GTA 4 için yapılacağı konuşuluyor.