Anasayfa Haber POCO F2 Doğrulandı! Özellikleri Nasıl Olacak?

POCO F2 Doğrulandı! Özellikleri Nasıl Olacak?

POCO F2 özellikleri

Bir süredir gündemde olan POCO F2 modeli Xiaomi tarafından doğrulandı.

POCO F2 Pro modeliyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran POCO, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Xiaomi’nin alt markası POCO tarafınca yapılan duyuruyla beraber resmiyet kazanan POCO F2 modelinin ise Snapdragon 732G işlemcisinden güç alması bekleniyor.

Şimdilik, cihazın özellikleri hakkında herhangi bir detaylı açıklama yapılmadığını da belirtelim. Fakat güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilere göre serinin yeni üyesinin daha önceden belirtildiği gibi Snapdragon 732G işlemcisinden güç alacağı tahmin ediliyor.

Bunun yanı sıra 120Hz yenileme hızına sahip olan bir AMOLED ekranında üzerine kurulacağı ifade edilen telefonun, ters şarj desteğin sahip 4.250 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği söyleniyor.

Aynı zamanda NFC desteğiyle birlikte geleceği belirtilen telefonun, dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

POCO F2

Tabi, tüm bu paylaşılan özelliklerin bir sızıntıdan ibaret olduğunu da belirtelim. Ancak, son paylaşılan raporlara göre POCO’nun en kısa süre içerisinde yeni nesil akıllı telefonunu lanse edeceği ön görülüyor.