Anasayfa Haber Redmi, Snapdragon 888 İşlemcili Telefon Duyurabilir

Redmi, Snapdragon 888 İşlemcili Telefon Duyurabilir

Redmi Snapdragon 888 işlemcili telefon

Güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre Redmi, yakın zaman içerisinde Snapdragon 888 işlemcili bir akıllı telefon duyurabilir.

Piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonlar ile adından söz ettiren Redmi, şimdi de 5 nm Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefon modeli ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Digital Chat Station tarafınca servis edilen bilgilere göre, Redmi “Haydn model K11” kod adlı bir cihaz üzerinde çalışıyor. Henüz resmi olarak onaylanmayan bu modelin ise en uygun fiyatlı Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefon olacağı ifade ediliyor.

Redmi Snapdragon 888

Söz konusu cihazla ilgili Redmi cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, şirkete yakın kaynaklar bahsi geçen telefonun Redmi K11 adıyla piyasaya sunulacağını ön görüyorlar.

Bunun yanı sıra paylaşılan bir diğer raporda ise Redmi’nin yakın zaman içerisinde MediaTek Dimensity 1000 işlemcili K40 serisini de tanıtacağı ifade ediliyor. Bu serinin ise önümüzdeki günlerde detaylandırılması bekleniyor.