Anasayfa Haber Google Pixel 5A Canlı Olarak Görüntülendi

Google Pixel 5A Canlı Olarak Görüntülendi

Google Pixel 5 özellikleri

Google tarafından henüz resmi olarak duyurulmayan Pixel 5A, sızdırılan görsellerle birçok detayını ortaya koyuyor.

Google Pixel ailesine yeni bir üye gelecek gibi gözüküyor. Son günlerdeki sızıntılar ile birlikte, Google’ın yeni telefonu Pixel 5A canlı olarak gözüktü. Google’ın bu modeli önceden hiç duyurmamış olması ile beraber bu görseller telefonla ilgili birçok detayı da beraberinde getiriyor.

Pixel 5A

Söz konusu bu sızıntıyla, Google Pixel 5A’ya ait olduğu iddia edilen yeni bir model ortaya atıldı. Canlı olarak çalıştığı gözüken Google Pixel 5A, ekran kısmında ilginç özellikler taşıyor gibi gözüküyor. Fotoğraflara dikkatli bakıldığı zaman ekranda ön kamera gözükmediği için burada ekrana yerleşik bir kamera sensörü olma ihtimali akıllara yerleşiyor. Ekran üzerindeki tarihe baktığımız zaman fotoğrafların tarihinin yeni olduğunu da fark edebilirsiniz.

Pixel 5A

Telefonun kamera sekmesine baktığımız zaman telefonun ağır çekim ve hızlı çekim gibi özelliklerinin yanında video sabitleme özelliğine de sahip olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda gelen başka sızıntılara göre, Pixel 5A modelinde 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunulacağı biliniyor. Telefonun ekranında yerleşik parmak izi okuyucu olacağı yine bu sızıntıların arasında yer alıyor. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına ise Snapdragon 865 yonga setinin eşlik etmesi muhtemel.

Son olarak, Google’ın resmi olarak bilgileri ne zaman açıklayacağının belli olmadığını belirtelim.