Anasayfa Haber Huawei P50 Serisi Özellikleri Netlik Kazanıyor

Huawei P50 Serisi Özellikleri Netlik Kazanıyor

Huawei P50 serisi özellikleri

2021’in ilk yarısında tanıtılacağı ön görülen Huawei P50 serisinin özellikleri netlik kazanıyor.

Huawei P50 serisi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önceden paylaşılan raporlarla birlikte birçok özelliği ortaya çıkan P50 serisinin şimdi de bazı teknik özellikleri sızdırıldı.

Bu kısımda paylaşılan bilgilere bakacak olursak, Huawei’nin 2021 yılında üç farklı P50 modeliyle karşımıza çıkacağını görmekteyiz. Bu modellerin sırasıyla Huawei P50, P50 Pro ve P50 Pro Plus şeklinde sıralanması bekleniyor. Aynı zamanda bu modellerin ekran boyutlarının ise 6.1-6.2 inç, 6.6 inç ve 6.8 inç şeklinde olacağı da paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.

Huawei P50 serisi özellikleri

İşlemci tarafında ise 3 nm Kirin 9010 işlemcisinden güç alacağı belirtilen telefonların ise ekranlarının Samsung ve LG Display tarafınca üretileceğinin de altı özellikle çiziliyor.

Bunun yanı sıra serinin ortanca modeli olarak lanse edileceği ifade edilen 6.6 inçlik P50 Pro modelinin ise 159 x 73 mm boyutlarında olacağı da belirtiliyor. Ayrıca serinin Pro modelinin tekli ön kamera kurulumuyla beraber geleceği de ekleyelim.

Huawei P50 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Şimdilik P50 serisinin tanıtım tarihi hakkında net bir açıklama yapılmadı. Ancak, bazı güvenilir kaynaklar tarafınca aktarılan bilgilere göre serinin yeni telefonlarının Mart 2021’de piyasaya sürülebileceği ön görülüyor.