Anasayfa Haber Galaxy S9 Serisi için 2021 Ocak Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Galaxy S9 Serisi için 2021 Ocak Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Samsung Galaxy S9 Serisi, Ocak 2021 Güvenlik Güncellemesini Almaya Başladı

Samsung, Ocak 2021 Android güvenlik yamasını Galaxy S9 modelleri için dağıtmaya başladı.

2021 yılının ilk Android güvenlik güncellemesini alan telefonlar Samsung Galaxy S9 ailesi oldu. Güncelleme, Galaxy S9’da G960FXXSDFTL1 ve Galaxy S9 Plus’ta G965FXXSDFTL1 ürün yazılımı sürümüyle geliyor. Bununla birlikte, serinin gelecekte Android 11 ile One UI 3.0 almayacağını önceden söyleyelim.

Samsung Galaxy S9 Serisi, Ocak 2021 Güvenlik Güncellemesini Almaya Başladı
Galaxy S9 Serisi Güvenlik Güncellemesi

Güncelleme detayları hakkında konuşursak, güvenlik yaması haricinde akıllı telefonun performansını arttıran birkaç değişiklik ve bazı hata düzeltmeleri yapılmış. Samsung, Galaxy S9 serisine yeni gelişmiş özellikler eklediğini de güncelleme notlarında belirtmiş. Güncelleme şu anda sadece Almanya’da indirmeye sunuldu fakat yakında diğer ülkelere de dağıtılması bekleniyor. Ancak Samsung, Ocak 2021 Güvenlik yamasının ayrıntılarını henüz yayınlamadı. Önümüzdeki günlerde şirket tam güvenlik bültenini yayınlayacak.

Almanya’da yaşıyorsanız ve telefonunuzda güncelleme bildirimini almadıysanız Ayarlar > Yazılım Güncelleme yoluyla manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Galaxy S9 ve S9 Plus’ta yayınlanan güncelleme küçük olsa da, güncellemeyi indirmek için kararlı bir WiFi ağına bağlanmanızı tavsiye ederiz. Güncellemeyi yüklemeye başlamadan önce akıllı telefonunuzu en az %50’ye kadar şarj etmeyi unutmayın.