Anasayfa Haber iPhone 13 Mini ve iPhone 13 LiDAR Tarayıcı ile Gelebilir

iPhone 13 Mini ve iPhone 13 LiDAR Tarayıcı ile Gelebilir

iPhone 13 modelleri Lidar tarayıcı

Apple’ın Eylül 2021’de tanıtacağı tüm iPhone 13 modellerinin LiDAR tarayıcı ile birlikte geleceği ileri sürüldü.

iPhone 13 serisi ile ilgili yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediliyor. Daha önceden de birçok kez sızıntı haberleriyle gündeme gelen iPhone 13 modellerinin, bugün ise LiDAR tarayıcı ile beraber geleceği iddia edildi.

Bildiğiniz üzere Apple, geçtiğimiz yıl tanıtmış olduğu iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinde LiDAR tarayıcıya yer vermişti. Bu tarayıcı sayesinde kızılötesi ışınlar ile alan derinliğini hızlı bir şekilde algılanmasına imkan tanıyan Apple’ın, bu tarayıcıyı ise iPhone 13 modelleri ile bir standart haline getireceği belirtildi.

DigiTimes tarafınca servis edilen bilgiler doğrultusundaysa 13 Pro ve 13 Pro Max modellerinin haricinde, 13 Mini ve iPhone 13 modellerinde de LiDAR tarayıcıya yer verilebileceğini görmekteyiz.

Bunun yanı sıra paylaşılan raporda yeni iPhone’ların kamera kurulumu hakkında da bazı bilgilere yer veriliyor. Bu kısımdaysa serinin giriş modellerinin daha önceden olduğu gibi çift arka kamera, Pro ve Pro Max modellerinin ise en az üçlü arka kamera kurulumuyla birlikte gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda serinin yeni modellerinin de ekran boyutlarının iPhone 12 serisiyle birebir aynı olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.