Anasayfa Haber Apple İşlemcili iMac Mart’ta Tanıtılabilir

Apple İşlemcili iMac Mart’ta Tanıtılabilir

Apple işlemcili iMac

Güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilere göre Apple işlemcili iMac modeli Mart ayında lanse edilebilir.

Apple, bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl M1 işlemcili MacBook Air, MacBook Pro ve Mac Mini modellerini tanıtmıştı. M1 işlemcisi ile beraber kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Apple, şimdi de Apple işlemcili iMac modelli üzerinde çalışıyor.

Apple ürünleriyle ilgili yapmış isabetli söylemlerle tanınan L0vetodream tarafınca paylaşılan gönderiye bakacak olursak, Apple’ın Mart ayında Apple işlemcili yeni iMac modelini duyurabileceğini görmekteyiz.

Hatırlarsanız, L0vetodream daha önceden yeni tasarıma sahip iMac modelinin 2021’in ilk çeyreğinde piyasaya sunulabileceğini iddia etmişti. Bugün ise söz konusu kaynağın, yeni nesil iMac modelinin ne zaman tanıtılacağı ile ilgili bazı bilgileri kullanıcılarla paylaştığını gözlemlemekteyiz.

Mart ayında tanıtılacağı ön görülen modelin ise, paylaşılan raporlara göre Apple’ın 5nm M1 işlemcisinden güç alan ilk masaüstü bilgisayar modeli olacağına da özellikle dikkat çekiliyor. Şimdilik, bahsi geçen iMac modelinin özellikleri ile ilgili net bir şey bulunmuyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde paylaşılan raporlarda, söz konusu bu modelin A14T işlemcisinden güç alabileceği iddia edilmişti. Bunun yanı sıra bir diğer raporda ise 2021 iMac modelinin Apple M2 işlemcisiyle beraber gelebileceği de ifade edilmişti.

Tabi, hemen yukarıda da belirtiğimiz gibi Apple’ın yeni nesil iMac modelinin özellikleri ve tasarımı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. Fakat yeni nesil model hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntının gün yüzüne çıkartılması bekleniyor.