Anasayfa Haber Instagram, Web Sürümü İçin Yeni Hikayeler Tasarımı Test Ediyor

Instagram, Web Sürümü İçin Yeni Hikayeler Tasarımı Test Ediyor

Instagram web sürümü

Instagram, masaüstü sürümü için yeni hikayeler tasarımı üzerinde çalışıyor.

Instagram, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şirket şimdi de web sürümü için yeni Hikayeler tasarımını test ediyor.

Instagram’ın mobil sürümünde her ne kadar Hikayeler ekranın tamamını kaplıyor olsa da, masa üstü sürümde Hikayeler ekranın tam ortasında yer alıyor. Bu durumu biraz daha estetik bir hale getirmeyi planlayan Instagram’ın web sürümü için yeni Hikayeler tasarımı üzerinde çalıştığına şahit olmaktayız.

Yeni Hikayeler tasarımına bakacak olursak, bu kısımda bizleri geçişli bir tasarım karşılıyor. Paylaşılan ekran görüntülerinde olduğu gibi mevcut hikaye ekranın tam orta kısımda yer alıyor. Sol kısımda ise kullanıcının paylaştığı eski hikayeler, sağ tarafta ise yeni hikayelerin yer aldığını gözlemlemekteyiz. Böylece Hikayeler hem daha kullanışlı hem de daha estetik görünüyor.

instagram hikaye

Şimdilik, yeni Hikayeler tasarımı belli bir kesim tarafından test ediliyor. Ancak, paylaşılan raporlara göre bahsi geçen yeni Hikayeler tasarımının gerekli testlerden sonra tüm kullanıcılar için yayınlanacağı tahmin ediliyor.