Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 Serisi için Teaser Yayınlandı

Samsung Galaxy S21 Serisi için Teaser Yayınlandı

Samsung Galaxy S21 Ultra özellikleri

Samsung’un yayınladığı Galaxy S21 serisi teaser’ı, yeni özelliklerle ilgili ipuçları barındırıyor.

Samsung’un yeni akıllı telefon serisi Galaxy S21, büyük ölçüde kamera başarımına odaklanmış bir amiral gemisi akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. Şirketin telefonla ilgili yayınladığı ilk fragmanın da kamera ile ilgili özellikleri merkeze alan bir video olması bu durumu kanıtlar nitelikte. Aşağıda görebileceğiniz video, yeni akıllı telefonun süper yakınlaştırma özellikleriyle ilgili ya da 3D görüntü özelliğiyle ilgili ipucu veriyor. Ancak bir başka görüşe göre söz konusu bu video, ayrım yapmadan her iki özellikle ilgili de ipucu veriyor gibi gözüküyor.

Samsung tarafından yayınlanan yeni teaser, Galaxy S21 serisiyle ilgili geçmişte sızan bilgilerin ışığında oluşturulan muhtemel özellikler ile ilgili tahminlerle oldukça uyumlu. Bir kez daha Ultra modelinin diğer iki modelin aksine önemli bir farkla daha iyi bir performans göstermesini bekliyoruz. Galaxy S21 ve Galaxy S21 Plus’ın bir çift 12 megapiksel kamera sensörüne sahip olduğu söyleniyor. Benzer şekilde, her üçünün de 64 megapiksellik bir telefoto kameraya sahip olması bekleniyor.

Bunların yanında, Galaxy S21 Ultra’nın birincil amiral gemisi telefon olarak diğer iki modelden farklı olacağı ve 108 megapiksel kamera ve 3X, 5X veya 10X optik yakınlaştırma sunan iki adet 10 megapiksel telefoto kamera kullanacağı da bildiriliyor. Ayrıca, başka bir 12 megapiksel ultra geniş kamera, bir lazer otomatik odaklama sistemi ve Dual Pixel otofokus desteğine de yeni amiral gemisi akıllı telefonun sahip olmasını bekliyoruz. Galaxy S21 Ultra’nın ön panelinde ise 40 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Son olarak, Samsung’un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S21 serisinin 14 Ocak 2021’de gerçekleştirilecek Galaxy Unpacked etkinliğinde piyasaya sürüleceğini belirtelim.