Anasayfa Haber Apple, Uygun Fiyatlı AirPods Max Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Apple, Uygun Fiyatlı AirPods Max Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Uygun Fiyatlı AirPods Max

Paylaşılan son raporlara göre Apple, AirPods Max’in uygun fiyatlı modeli üzerinde çalışıyor.

Apple, geçtiğimiz ay AirPods Max modelini piyasaya sürmüştü. 5.699 TL’lik fiyat etiketiyle birçok kullanıcının eleştirisi ile karşı karşıya kalan model, üst düzey özellikleri de kullanıcılara sunuyordu. AirPods Max yüksek fiyatıyla eleştirilirken, bugün ise Apple’ın uygun fiyatlı AirPods Max modeli üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Şimdilik, bahsi geçen modelin özelliklerinin nasıl olacağı bilinmiyor. Ancak LeaksApplePro tarafınca son paylaşılan bilgilere göre, yeni nesil modelin alüminyum ve paslanmaz çeliğin yerine plastik bir malzeme ile beraber geleceği ifade ediliyor.  Böylelikle kulaklığın ağırlığını da azaltacak olan Apple’ın, bu modeli ise 549 dolar yerine 349 dolardan piyasaya sürebileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Apple Uygun Fiyatlı AirPods Max

Bunun yanı sıra paylaşılan raporlarda bahsi geçen uygun fiyatlı modelin Aktif Gürültü Engelleme, Uzamsal Ses ve Şeffaflık Modu gibi özelliklere de sahip olacağı belirtiliyor. Aynı zamanda uzun bir pil ömrüne de sahip olacağı belirtilen modelin, malzeme kalitesi bakımından serinin orijinal modeline kıyasla bir tık geride olacağına da özellikle dikkat çekiliyor.