Anasayfa Haber Honor MagicBook Pro Tanıtıldı

Honor MagicBook Pro Tanıtıldı

Honor MagicBook Pro

Intel tabanlı Honor MagicBook Pro dizüstü bilgisayar duyuruldu.

Honor, sanal olarak gerçekleştirilecek olan CES 2021 öncesinde Intel tabanlı yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu. Şirket daha önce AMD Ryzen yonga setleri kullanan modeller yerine, bu defa Intel Core i5-10210U tarafından desteklenen bir Honor MagicBook Pro ile karşımıza çıkıyor. Cihaz, geçen yılın Mayıs ayında Çin’de piyasaya sürülen dizüstü bilgisayarın bir versiyonu gibi görünüyor. Bu yüzden de hala Intel Comet Lake işlemcilerini kullanıyor.

Honor MagicBook Pro Özellikleri

Intel işlemciye ek olarak, bir dizüstü bilgisayar için başarılı bir grafik performansı sağlayacak bir NVIDIA GeForce MX350 GPU sunuluyor. AMD versiyonu ise işlemcisiyle bütünleşik Radeon grafiklerini kullanmıştı. Ayrıca, 16 GB RAM ve 512 GB SSD depolama ile birlikte 11.5 saate kadar pil ömrü vaat eden 56 Wh‘lik bir bataryaya sahip.

Ekran ise 16: 9 en-boy oranlı 16.1 inç Full HD panel ile AMD modeliyle hemen hemen aynı. Panel, SRGB renk gamının yüzde 100’ü kapsanıyor ve TÜV Rheinland Flicker Free sertifikasına sahip. Kamera da yine klavyeye gizlenmiş durumda.

Tüm dünyada satışa sunulması planlanan MagicBook Pro fiyatı ise yaklaşık 1.000 dolar civarında.