Anasayfa Haber iPhone 13 Serisi Daha Kalın Olabilir

iPhone 13 Serisi Daha Kalın Olabilir

iPhone 13 serisi daha kalın olabilir

Son paylaşılan raporlarda, iPhone 13 serisinin daha kalın olacağı ve daha küçük bir ekran çentiğiyle beraber geleceği iddia ediliyor.

Apple’ın Çinli tedarikçilerinden elde edilen bilgilere göre, iPhone 13 serisinin daha kalın olacağı ve serinin önceki modellerine kıyasla daha küçük bir ekran çentiğiyle birlikte geleceği iddia ediliyor.

Apple’a yakınlığıyla bilinen MacOtakara‘nın elde ettiği bilgilere göre, önümüzdeki yıl tanıtılacak olan iPhone 13 modellerinin tasarım açısından genel anlamda iPhone 12 serisiyle aynı olacağını görmekteyiz.

Ancak, tasarım açısından birebir aynı olacağı ifade edilen modellerin ise kalınlık ve ekran çentiği konusunda farklılık göstereceği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Bu kısımdaysa iPhone 13 modellerinin, iPhone 12 modellerine kıyasla 0.26 mm daha kalın olacağı iddia ediliyor.

Çentik kısmındaysa yeni iPhone’lar ile beraber Apple’ın TrueDepth sensörünün boyutunu küçültebileceği de ifade ediliyor. Böylece kullanıcılar tarafından eleştirilen ekran çentiği boyutunu da küçültecek olan Apple’ın, yeni iPhone modellerinde daha küçük bir ekran çentiğine yer vermesi bekleniyor.