Anasayfa Haber MediaMarkt’ta Teknoloji Festivali başladı!

MediaMarkt’ta Teknoloji Festivali başladı!

MediaMarkt teknoloji severleri yeni kampanyalarıyla karşılamaya devam ediyor. Teknoloji festivali ile beraber Akıllı telefonlardan televizyonlara, küçük ev aletlerinden beyaz eşyalara kaçırılmayacak fırsatlar MediaMarkt’ta.

Kampanya 11 – 15 Ocak tarihleri arasında hem mediamarkt.com.tr, hem de MediaMarkt mağazalarında geçerli. Kampanya sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji Festivali’nde öne çıkan fırsatlar şu şekilde:

Apple Watch Series 3

Apple’un en uygun fiyatlı akıllı saatlerinden biri olan Apple Watch Series 3, indirimli fiyatıyla MediaMarkt’a sizi bekliyor. iPhone etkileşimi ile dikkat çeken Apple Watch, kampanya boyunca 1.799 TL’den satın alınabiliyor.

Braun 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi ve Sakal Şekillendirici

Braun’un çok amaçlı ürünlerinden biri olan 3’ü 1 arada tıraş makinesi, hem tıraş olmak isteyenlere hem de sakallarını şekillendirmek isteyenlere yardımcı oluyor. Üstelik indirim döneminde bu ürüne 289 TL’den sahip olabilirsiniz.

Eksi Telefonunu Getirene iPhone 11 İndirimi

Son güzel kampanyaysa iPhone 11 almak isteyenlere hitap ediyor. Normalde 7.999 TL olan iPhone 11 64 GB versiyonunu, eksi telefonunuzu MediaMarkt’a götürerek 3.499 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.