Anasayfa Haber Bülten ASUS, CES 2021’de Z590 Anakart Serisini Duyurdu

ASUS, CES 2021’de Z590 Anakart Serisini Duyurdu

Asus ROG MAXIMUS XIII EXTREME

ASUS’un yeni nesil anakartları, 11. Nesil Intel Core işlemcilerin yeteneklerini en üst düzeye çıkarmak için en son teknolojilerden yararlanıyor.

ASUS, Intel® Z590 masaüstü platformuna ait bilgilerin CES 2021‘de açıklanmasının ardından üst düzey ROG Maximus XIII, yüksek performanslı ROG Strix, dayanıklı TUF Gaming ve sağlam Prime tasarımlarından oluşan yeni Z590 anakart serisini duyurdu. 11. Nesil Intel® Core ™ işlemcilerin tam potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanan bu anakartlar, hızlı yanıt veren, yüksek kapasiteli ve güvenilir güç iletimi için güçlendirilmiş VRM’lerin yanı sıra ve termal M.2 çözümleri de içeriyor. Kapsamlı bağlantı seçenekleri arasında yerleşik USB 3.2 Gen 2X2 Type-C®, 10 Gb’ye kadar Ethernet ve geleceğe dönük Intel WiFi 6E de bulunuyor. Ek olarak, AI Hız Aşırtma, AI Soğutma, AI Ağ Oluşturma ve İki Yönlü AI Gürültü Engelleme gibi yapay zeka destekli teknolojiler ise kullanıcıların sistemlerini minimum çabayla optimize etmelerine olanak tanıyor. Seri hakkındaki ayrıntılı bilgiler önümüzdeki günlerde açıklanacak.

ASUS ayrıca H570, B560 ve H510 yonga setleriyle güçlendirilmiş çeşitli Intel 500 serisi anakartları da piyasaya sürecek. Bu ürünler hakkında daha fazla bilgiye, ASUS Edge Up içerik merkezinden ve özel Intel 500 serisi bilgi merkezinden ulaşılabiliyor. Diğer yandan yaklaşan aygıt yazılımı güncellemeleri, ASUS 400 serisi anakartların en yeni 11. Nesil Çekirdek işlemcileri desteklemesini de sağlayacak. Bu güncellemeler Intel 400 serisi bilgi sayfasından duyurulacak.