Anasayfa Haber Bülten Teknoloji Karnavalı MediaMarkt’ta Başladı

Teknoloji Karnavalı MediaMarkt’ta Başladı

Teknoloji Karnavalı MediaMarkt

Yıl boyunca teknolojiseverlere çeşitli indirimler sunan MediaMarkt, 2021 yılını renkli kampanyası Teknoloji Karnavalı’yla karşılıyor. 15 Ocak tarihine kadar sürecek Teknoloji Karnavalı ile MediaMarkt Türkiye; beyaz eşya, akıllı telefon, bilgisayar, küçük ev aletleri ve daha birçok kategoride fırsatlar sunuyor.

Yıl boyunca teknolojiseverlerin elektronik ürün ihtiyaçlarına yönelik çeşitli fırsatlar gerçekleştiren MediaMarkt, renkli kampanyasıyla 2021’e hızlı başladı. Yılbaşı kampanyalarını henüz sonlandırmışken yepyeni bir kampanya haftası başlatan MediaMarkt Türkiye, mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de “Teknoloji Karnavalı” başlattı. Hızlı, güvenilir ve bol çeşitli bir alışveriş ortamı sunan MediaMarkt’ın Teknoloji Karnavalı 15 Ocak tarihine kadar devam edecek.

MediaMarkt Türkiye’nin gerçekleştirdiği Teknoloji Karnavalı kapsamında akıllı telefon, bilgisayar ve bilgisayar bileşenleri, kulaklık, beyaz eşya, küçük ev aletleri, kişisel bakım, akıllı saat gibi kategorilerde çeşitli ürünlerde indirimler uygulanacak.

Teknoloji Karnavalı’nda indirime giren ürünler arasında