Anasayfa Haber iPad Pro 2021 Tasarımı Nasıl Olacak?

iPad Pro 2021 Tasarımı Nasıl Olacak?

iPad Pro 2021 tasarımı

Bir süredir sızıntılara konu olan iPad Pro 2021’in tasarımı ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı.

iPad Pro 2021 tasarımı ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber, bazı detayları gözler önüne serilen yeni iPad Pro modelinin bugün ise CAD görselleri internete sızdırıldı.

91mobiles tarafınca servis edilen CAD görsellerine bakacak olursak, serinin yeni üyesinin ince çerçeveli 12.9 inçlik bir ekranın üzerine kurulacağını görmekteyiz. Bunun yanı sıra çift kamera kurulumuyla birlikte geleceği de CAD görselleri ile birlikte gözler önüne serilen modelin LiDAR sensörüne, Face ID teknolojisine, USB-C portuna, ve manyetik temas noktalarına sahip olacağını da ifade ediliyor.

Bunun yanı sıra paylaşılan görsellerde güç tuşunun tabletin üst kısmında yer alacağı da belirtilmiş. Bu kısımdaysa Apple’ın iPad Air 4’te yaptığı gibi Touch ID sensörünü bu güç tuşuna entegre edebileceği de paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.

Sızdırılan CAD görsellerinin haricinde şimdilik yeni iPad Pro’nun özellikleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, Apple’a yakınlığıyla bilinen kaynakların servis ettiği bilgilere göre serinin yeni üyesinin 5 nm Apple A14 Bionic işlemcisinden güç alacağına kesin gözüyle bakabiliriz.