Anasayfa Haber Star Wars Jedi: Fallen Order Yeni Nesil Güncellemesi Detaylandı

Star Wars Jedi: Fallen Order Yeni Nesil Güncellemesi Detaylandı

Star Wars Jedi: Fallen Order Yeni Nesil

Star Wars Jedi: Fallen Order yeni nesil güncellemesi PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için iyileştirmeler getiriyor.

Respawn Entertainment tarafından 2019 yılında sunulan Star Wars Jedi: Fallen Order yeni nesil güncellemesi aldı. Güncelleme ile PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için önemli performans iyileştirmeleri sağlanıyor.

Öncelikle bunun Jedi: Fallen Order‘ın yeni bir sürümü değil, daha yeni donanımlarda daha iyi kare hızları ve çözünürlükler sağlamak için geriye dönük uyumluluk destekli bir güncelleme olduğunun altını çizelim. Bu arada sunulan iyileştirmelerin tüm platformlar ve konsol modelleri için aynı olmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Güncelleme ile Xbox Series S performansı 45 FPS‘den 60 FPS‘ye yükseltiliyor. Oyun, Xbox Series X’te farklı performans hedeflerine sahip iki mod sunuyor. Performans Modu, 1080p ila 1440p dinamik çözünürlükte 60 FPS oynatma sunuyor. Normal mod ise 4K son işleme ve 1512 p ile 2160p (4K) arasında dinamik çözünürlük ile geliyor.

PlayStation 5 tarafında ise kare hızı 45 FPS‘den 60 FPS‘ye çıkarılıyor. Öte yandan, 1440p son işleme ve yalnızca 1200p çözünürlük oynatma desteği sağlanıyor. PlayStation 4’te oyun için 810 p’den 1080 p’ye kadar dinamik çözünürlük sağlandığını da hatırlatalım.

1.12 optimizasyon güncellemesi, EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate de dahil tüm konsol sahiplerinin indirmesine sunulmuş durumda.

Star Wars Jedi: Fallen Order incelememize de bir göz atmayı unutmayın.