Anasayfa Haber Yeni Bir Star Wars Açık Dünya Oyunu Geliştiriliyor

Yeni Bir Star Wars Açık Dünya Oyunu Geliştiriliyor

Star Wars Açık Dünya Oyunu

Lucasfilm Games ve Ubisoft tarafından yeni bir Star Wars açık dünya oyunu geliştiriliyor.

Lucasfilm Games, Ubisoft iş birliği ile yeni bir Star Wars açık dünya oyunu için çalıştıklarını duyurdu. Son yıllarda büyük Star Wars oyunları sadece Disney ile 2013 yılında çok yıllık bir anlaşmaya imza atan Electronic Arts (EA) tarafından sunuluyordu. Öte yandan, Ubisoft duyurusu dev markanın artık sadece EA’ya ait olmayacağını gösteriyor.

Disney Küresel Oyunlar ve Etkileşimli Deneyimler Kıdemli Başkan Yardımcısı Sean Shoptaw konu ile ilgili olarak, EA’nın kendileri için şu anda ve gelecekte çok stratejik ve önemli bir ortak olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirtirken, başkalarına yer varmış gibi hissettiklerini ifade ediyor.

Açık dünya türünde olacak olan bu gizemli Star Wars oyunu, 2016 yılından beri The Division aksiyon rol yapma serileri ile tanınan İsveçli geliştirici Massive Entertainment‘da geliştiriliyor. Stüdyo ayrıca 2007 yılının popüler gerçek zamanlı strateji oyunu World in Conflict‘i de geliştirmişti.

Şu an için geliştirmenin hala çok erken bir aşamada olduğu söyleniyor ve Massive Entertainment şu anda proje için daha fazla çalışan işe alıyor. Oyun için The Division oyunlarına güç veren ve stüdyonun kendi Snowdrop motoru kullanılacak.

Umarız ki Ubisoft, Star Wars isminin hakkını verir.