Anasayfa Haber Oppo A93 5G Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Oppo A93 5G Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

oppo a93 5g

Oppo’nun yeni akıllı telefonu A93 5G’nin özellikleri China Telecom sitesinde kullanıcılara sunuldu.

Oppo’nun yaklaşan yeni akıllı telefonu A93 5G’nin olası temel özellikleri ve fiyatlandırma bilgileri Çinli bir Telekom şirketi olan China Telecom aracılığıyla ortaya çıktı. Bilgilerde, akıllı telefonun 48 megapiksel birincil sensöre sahip üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacağı, donanım tarafında ise Qualcomm Snapdragon 480 SoC işlemci seti ve 5.000 mAh batarya bulunacağı belirtiliyor. Oppo A93, Ekim 2020’de piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise Oppo, akıllı telefonun 5G varyantını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

PEHM00 model numarası ile piyasaya sürülecek olan akıllı telefon, Çinli Telekom sitesinin ortaya çıkardığı resimlerde de görülebileceği üzere kavisli bir yapıda tasarlanmış. Sitenin iddia ettiği özelliklere göre akıllı telefon, Android 11 desteği ile beraber gelecek ve 6.5 inçlik tam HD+ ekrana sahip olacak. Ayrıca Oppo A93 5G, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama kapasitesi ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Oppo A93 5g

Akıllı telefon, 48 megapiksel birincil sensör ve iki adet 2 megapiksel sensörler olmak üzere üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Bunun yanında, telefonun ön tarafında ise 8 megapiksellik bir ön kamera bulunuyor. Telefonun ayrıca sağ bölümünde bir parmak izi sensörü ve alt bölümünde 3.5 milimetrelik kulaklık girişi bulunuyor.

Son olarak, Oppo’nun yeni telefonu üç ayrı renk seçeneğiyle 15 Ocak’ta tanıtacağını belirtelim.