Anasayfa Haber Samsung Galaxy Buds Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Buds Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklık, akıllı aktif gürültü engelleme ve suya dayanıklılık özellikleri sunuyor.

Samsung, 2021 yılının ilk Unpacked etkinliği ile Galaxy Buds Pro modelini duyurdu. Tamamen kablosuz kulaklık şirketin Intelligent ANC adını verdiği geliştirilmiş Aktif Gürültü Önleme (ANC) ve 360 derece ses için kafa takibi gibi özelliklere sahip. Peki, Samsung Galaxy Buds Pro özellikleri neler?

Samsung Shop İçin Tıklayınız

Samsung Galaxy Buds Pro Özellikleri

Samsung, Galaxy Buds Pro’nun Samsung tarafından piyasaya sürülen şimdiye kadarki en gelişmiş kablosuz kulaklık olmanın yanında iş, eğlence ve diğer tüm alanlarda en iyi kullanımı sunmak üzere geliştirildiğini söylüyor.

Galaxy Buds Live tasarımından ilham alan Galaxy Buds Pro, yenilenmiş ve daha ergonomik bir form faktörüne sahip. Yeni kanal-tipi kablosuz kulaklıkların tasarımı ses kalitesini iyileştirirken kulağa takıldığında daha az çıkıntılı ve daha doğal görünüyor. Ürün kullanım esnasında kullanıcının içinin daha rahat olmasını sağlayacak bir özelliğe de sahip. IPX7 su geçirmezlik koruması, Galaxy Buds cihazlarda şimdiye kadar kullanılan en yüksek standartlı su geçirmezlik standardını sunuyor.

Galaxy Buds Pro artık daha kapsamlı bir ses özelliğine, daha derin baslar için 11 milimetrelik alçak frekans hoparlörüne ve minimum bozulma ile net tiz sesler için 6,5 milimetrelik yüksek frekans hoparlörüne sahip. Bu sayede dinamik ve dengeli bir ses kalitesi ortaya konuyor. Ürün, üç ayrı mikrofonu ve Ses Alma Birimi (VPU) sayesinde kullanıcının sesini istenmeyen seslerden ayırarak, mümkün olan en net haliyle karşı tarafa iletilmesini sağlıyor. Dış bölümde yer alan mikrofonlardan biri, yüksek sinyal gürültü oranına (SNR) sahip ve bu sayede arka plan seslerini en aza indiriyor. Ayrıca, Samsung yeni Rüzgâr Kalkanı teknolojisini de Galaxy Buds Pro’ya entegre etti. Çıkıntısı azaltılmış yeni tasarım rüzgara temas alanı en aza indirirken özel olarak tasarlanan mikrofon ağı ve bölmesi, rüzgâr girişini engelliyor.

Galaxy Buds Pro Akıllı Aktif Gürültü Engelleme Konusunda İddialı

Galaxy Buds Pro’nun gerçek anlamda Galaxy kablosuz kulaklıklardaki en akıllı aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olduğunun altı çiziliyor. Galaxy Buds Pro sahipleri işlerine odaklanmaları ya da rahatlamak için etrafındaki tüm sesleri kısmaları gerektiği durumlarda, arka plan sesini yüzde 99’a kadar azaltabiliyor. Ortam Sesi özelliği sayesinde ise yakındaki sesler 20 desibelin üzerine çıkacak şekilde ayarlanabiliyor.  Ek olarak, aktif gürültü engelleme ve Ortam Sesi özellikleri otomatik olarak birlikte çalışıyor ve etrafa uyum sağlayarak ses deneyimini optimize ediyor.

Galaxy Buds Pro diğer Galaxy cihazlarına, özellikle de Galaxy S21’e bağlanarak ses deneyimini yükseltiyor. Kullanıcıyı sahnenin tam ortasına götüren Dolby Head Tracking teknolojisiyle desteklenen 360 Derece Ses özelliği sayesinde gerçekçi ve sürükleyici ses kalitesi elde edilebiliyor.

Kablosuz kulaklık tamamen şarj olduğunda 8 saatlik çalma süresi elde edilirken kablosuz şarj kutusunda ise 20 saatlik ek yedek güç bulunuyor. Aktif Gürültü Engelleme özelliği kullanılırken bile 5 saatlik çalma süresi ve kablosuz şarj kutusunda 13 saatlik yedek güç de bulunuyor. Kulaklık, şarjı bittiğindeyse 5 dakikalık hızlı şarj ile 1 saatlik çalma süresine ulaşıyor.

Samsung Galaxy Buds Pro Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Galaxy Buds Pro, üç farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Bunlar; Phantom Silver, Phantom Black ve Phantom Violet. Ürün, 15 Ocak tarihinden itibaren 1.599 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S21 Ultra ön incelememizi izlemeyi de ihmal etmemenizi öneriyoruz.