Anasayfa Haber 25 TL Değerindeki Bomber Crew Humble Bundle’da Ücretsiz Oldu

25 TL Değerindeki Bomber Crew Humble Bundle’da Ücretsiz Oldu

Bomber Crew ücretsiz

Steam üzerinde 25 TL’lik bir fiyat etiketiyle satılan Bomber Crew, kısa bir süreliğine Humble Bundle’da tamamen ücretsiz oldu.

Ara ara oyunculara ücretsiz oyunlar dağıtan Humble Bundle, ücretsiz oyun kampanyalarına bir yenisi daha ekledi. Bu doğrultudaysa eğlenceli oyun yapısıyla oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran Bomber Crew ücretsiz oldu.

2. Dünya Savaşı temasıyla ön plana çıkan yapımda, bombardıman uçağını ve beraberindeki mürettebatı kontrol ediyoruz. Fransa ve Almanya’nın çeşitli bölgelerinde geçen oyun, hem sahip olduğu eğlenceli yapısıyla hem de kendine has zorluğuyla oyunculara farklı bir deneyim sunuyor.

Bomber Crew Ücretsiz Nasıl İndirilir?

Yetkililer tarafınca yapılan açıklamaya göre bahsi geçen oyun 17 Aralık tarihine kadar tamamen ücretsiz olarak indirilebilecek. Söz konusu oyuna tamamen ücretsiz bir şekilde sahip olmak istiyorsanız, hemen aşağıdaki adımları takip ederek siz de Bomber Crew oyununa hiçbir ücret ödemeden sonsuza kadar sahip olabilirsiniz.

  1. İlk olarak Humble Bunde üzerinden üyeliğiniz ile giriş yapın.
  2. Üyeliğiniz ile giriş yaptıktan sonra buradaki linke tıklayarak oyunun kampanya sayfasına gidin.
  3. Daha sonrasında karşısına çıkan ekranda yer alan yeşil renkli “GET THE GAME” butonuna tıklayın ve ardından sayfa aşağıya doğru indikten sonra “Get It Now” butonuna tıklayın.
  4. Tüm bu işlemlerin ardından Bomber Crew’e ait olan bir kod e-posta adresinize gönderilmiş olacak.
  5. Gelen mailde yer alan Redeem Now seçeneğine tıkladıktan sonraysa yeniden Humble Bundle’a yönlendirileceksiniz. Burada da karşınıza çıkan ekrandan oyunun kodunu aldıktan sonra Steam’de aktif hale getirmeniz gerekiyor.
  6. Bunun için de Steam uygulamasına giriş yapın ve uygulamanın sol alt köşesinde yer alan “+Oyun Ekle” butonuna tıklayın. Ardından açılan sekmede “Steam’de Ürün Etkinleştir” seçeneğine tıklayın ve devamında Humble Bundle üzerinden elde ettiğiniz kodu girerek oyunu Steam’de aktifleştirin.

Bomber Crew Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 x86/x64
  • İşlemci: Intel Core i3-530
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce 9800 GT (1024 MB)
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 x86/x64
  • İşlemci: Intel Core i3-6300
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 560 Ti (1024 MB)
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan