Anasayfa Haber 2021 Model MacBook Pro Modelleri İle Touch Bar Kaldırılabilir

2021 Model MacBook Pro Modelleri İle Touch Bar Kaldırılabilir

macbook pro

2021 model MacBook Pro modelleri ile ilgili önemli bir rapor yayınlandı. Yayınlanan rapora göre Apple, 2021 MacBook Pro modelleri ile beraber radikal bir karara imza atarak Touch Bar’ı kaldırabilir.

2021 model MacBook Pro hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önceden paylaşılan raporlarla birlikte sık sık gündeme gelen yeni MacBook Pro modelleri, şimdi de Ming-Chi Kuo tarafından yayınlanan raporla beraber yeninden gündeme geldi.

Ming-Chi Kuo‘nun Apple’a yakın kaynaklarca elde ettiği bilgilere göre, Apple’ın önümüzdeki dönemlerde tanıtacağı MacBook Pro modellerinde özellikle tasarımsal anlamda bazı radikal değişikliklere gideceğini belirtiliyor. Bu kısımdaysa yeni MacBook Pro modellerinde Touch Bar’a yer verilmeyeceğini de söyleyen Kuo, aynı zamanda yeni nesil modellerin daha keskin kenarlara ev sahipliği yapacağını da ifade ediyor.

2021 model MacBook Pro modelleri

Tasarım açısından bazı yeniliklerle beraber gelecek olan modellerde ayrıca MagSafe güç adaptörüne de yer verileceği Kuo tarafınca söyleniyor. Kuo, bu kısımda ise bahsi geçen MagSafe güç adaptörünün her iki tarafında da USB-C çıkışına yer verileceğine de özellikle dikkat çekiyor.

Şimdilik, yeni nesil modellerin tam olarak ne zaman satışa sunulacağıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, şirkete yakın kaynaklar bahsi geçen modellerin 2021’in üçüncü çeyreğinde satışa sunulabileceğini tahmin ediyorlar.