Anasayfa Haber Asus ROG Phone 4, 65W Hızlı Şarj Desteği İle Gelebilir

Asus ROG Phone 4, 65W Hızlı Şarj Desteği İle Gelebilir

ASUS ROG Phone 4 65W hızlı şarj desteği ile gelebilir

Asus’un yakın zaman içerisinde duyacağı Asus ROG Phone 4 modeline ait yeni bilgiler güvenilir kaynaklar tarafından paylaşıldı.

Asus ROG Phone 4 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediliyor. Şimdi de Digital Chat Station tarafınca paylaşılan bir raporla, kullanıcılar tarafından merak edilen ROG Phone 4 modelinin 65W hızlı şarj desteğiyle birlikte geleceği iddia edildi.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Digital Chat Station tarafınca paylaşılan raporlara göre, serinin yeni üyesinin 60W veya 65W hızlı şarj destekli 6.000 mAh boyutundaki bataryayla beraber geleceği ifade edildi.

Hatırlarsanız, Asus’un yeni nesil oyuncu telefonu geçtiğimiz ay da Geekbench’te listelenmişti. Bu kısımdaysa Android 11 işletim sistemiyle birlikte geleceği söylenen modelin, ayrıca 8 GB RAM’a ve Snapdragon 888 işlemcisine de sahip olacağı belirtilmişti.

Şimdilik, söz konusu bu iddialar hakkında Asus cephesinden resmi bir açıklama gelmedi. Ancak şirkete yakın kaynaklar tarafınca aktarılan bilgilere göre, serinin yeni modelinin en kısa süre içerisinde lanse edileceği tahmin ediliyor.