Anasayfa Haber Samsung, S Pen Desteğini Daha Fazla Cihaza Getirecek

Samsung, S Pen Desteğini Daha Fazla Cihaza Getirecek

samsung s pen support

Samsung, Galaxy S21 Ultra ile ilk defa Note serisi dışında sunduğu S Pen desteğini farklı cihazlara da genişletecek.

Samsung, S Pen deneyiminin gelecekte daha fazla Galaxy modeline yayılacağını açıkladı. Bu doğrultudaki ilk örnek ise geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Galaxy S21 Ultra modelinde karşımıza çıkıyor. Yeni amiral gemisi akıllı telefon, genellikle Galaxy Note serilerine görmeye alışkın olduğumuz S Pen desteğiyle kullanıcılara sunuldu. Bu kararı cesur bir karar olarak nitelendiren şirket, S Pen deneyimini farklı modellere de taşımayı planladığını söylüyor.

Samsung Shop İçin Tıklayınız

Galaxy S21 Ultra modeli, S Pen desteğini alan ilk Note serisi harici model. Samsung, yaptığı açıklamada tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak, daha iyi ve sorunsuz bir akış sağlamak ve yeni mobil deneyimler sağlamak için çalıştıklarını ve yenilikleri devam ettirmekte kararlı olduklarını söylüyor. Bu açıklama ile S Pen desteği ve daha birçok yeniliğin Samsung’un yeni serilerinde karşımıza çıkabileceğini söyleyebiliyoruz.

s21 ultra s pen

Samsung ayrıca The Verge tarafından yayınlanan bir habere göre, gelecekteki modellerinin şarj cihazı ve kulaklık gibi aksesuarlarla birlikte gelmeyeceğini de açıkladı. Şirket, birçok Galaxy kullanıcısının halihazırda sahip oldukları aksesuarları yeniden kullandığını ve bu nedenle yeni Galaxy akıllı telefonlarda şarj cihazı ve kulaklıkların kaldırılmasına daha sıcak baktıklarını belirtti.

Bildiğiniz gibi Samsung, 2017’den beri USB Type-C bağlantı noktası kullanıyor. Bu durum da kullanıcıların eski şarj cihazlarını kullanabileceği anlamına geliyor. Şirket, tam da bu sebeple yeni serilerde şarj cihazı ve kulaklıkların kutuda yer almamasına sıcak bakıyor.