Anasayfa Haber Huawei AppGallery Yeni Kullanıcı Arayüzüne Kavuşuyor

Huawei AppGallery Yeni Kullanıcı Arayüzüne Kavuşuyor

Huawei AppGallery

Huawei AppGallery kullanıcı arayüzü, uygulama ve oyun keşfine odaklanıyor.

Huawei, AppGallery uygulama mağazası için büyük bir güncelleme yayınladığını duyurdu. Ek olarak şirket, geçtiğimiz yıl AppGallery kullanımının aylık 530 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaştığını belirtiyor. Yeni kullanıcı arayüzü güncellemesinin ise uygulama ve oyunların keşfine odaklandığının altı çiziliyor.

Uygulamada yeni bir Öne Çıkanlar sekmesi yer alıyor ve AppGallery’nin geri kalanı gibi bu bölümün küratörlüğü yerel eğilimlere ve ihtiyaçlara odaklanacak editörler tarafından yapılacak. Özellikler sekmesindeki uygulamalar da artık kart biçiminde gösterilecek. Tüm bunların editör ekibinden özel olarak seçilmiş uygulamaları ve ilgili içerikleri bulmayı kolaylaştırma amacı taşıdığı paylaşılıyor.

Ayrıca, geri ödeme teklifleri ve ödüller kazanmanıza izin veren meydan okumalar gibi promosyonları gösteren bir Kampanyalar sekmesi de mevcut. Son olarak, geliştiricilerin uygulamalarını indirmek, kaydolmak veya başka bir görev yapmak için verebilecekleri ücretsiz öğeler talep etmesine olanak tanıyan bir Hediyeler bölümü var. Uygulamalar ve oyunlar ise artık ayrı sekmelere sahip.

Güncelleme ilk olarak 18 Ocak tarihinden itibaren Avrupa’da yayınlanacak. Yeni AppGallery’i edinmek için Huawei cihazlarda EMUI 11.0.2 veya Honor cihazlarda Magic UI 6.0.2 sürümünde olmanız gerekiyor.