Anasayfa Haber STALKER 2, Işın İzleme ve 4K Çözünürlük Desteğiyle Geliyor

STALKER 2, Işın İzleme ve 4K Çözünürlük Desteğiyle Geliyor

STALKER 2 ışın izleme ve 4K çözünürlük desteği

Oyuncular tarafından merak edilen STALKER 2’nin ışın izleme ve 4K çözünürlük desteğiyle beraber geleceği açıklandı.

GSC Game World tarafından geliştirilen STALKER 2 ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Serinin yeni oyunu oyuncular tarafından merakla beklenirken, GSC Game World yapmış olduğu açıklamayla beraber STALKER 2’nin ışın izleme ve 4K çözünürlük desteğine sahip olacağını müjdeledi.

Xbox Wire bloğunda oyunun geliştirme sürecinin oldukça başarılı bir şekilde devam ettiğini de belirten yapımcı firma, aynı zamanda yeni oyunun çıkışını gerçekleştiği gün Xbox Game Pass sistemine ekleneceğinin de müjdesini verdi.

Hatırlarsanız, GSC Game World geçtiğimiz ay serinin yeni oyununun grafik motorunu gözler önüne seren bir tanıtım videosu yayınlamıştı. Yayınlanan bu videoyla beraber oyunun güçlü grafiklerini gözler önüne seren yapımcı firma, bu kısımdaysa STALKER hayranlarını da bir hayli heyecanlandırmayı başarmıştı.

Şimdilik serinin yeni oyununun ne zaman piyasaya sunulacağı bilinmiyor. Ancak, son paylaşılan bilgilere göre bahsi geçen oyunun 2021 yılı içerisinde Xbox Series X/S ve PC platformları için yayınlanması ön görülüyor.